13.09.2007 г., 9:22 ч.

Една красива и изгубена любов..... 

  Поезия
891 0 2
Една красива и изгубена любов,
една искра и нежен зов.
Душата ми всяка нощ плаче за нея
- опитвах се аз да я намеря.
Светът, в който аз живях,
беше свят, когато твоя бях
- един свят с толкова много мечти,
където главният герой беше ти!
Но всяка приказка си има своя край
и една е крачката от ад и рай.
По някой път така се получава,
      един да е обичан,
            а друг обичта си да раздава,
но за жалост това е любовта
- горчивото и сладкото на една лъжа.
Първата любов... тя не се забравя,
тя някак си отвътре сладко те изгаря!

© Теодора Калъчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??