27.08.2007 г., 10:55 ч.

Една Любов 

  Поезия
529 0 6
 

Една чайка, един фар, една вълна и едно море.

Една мида, една ръка на момиче, и едно момче.

Една сянка, един дух, едно слънце и една луна.

Сбъдват се един спомен, един сън и една стара мечта.

Пак, те се гонят със вятъра, живи и пъстри,

пак целуват се нежно и тихо в захлас.

Пак слънце ги снима, и фарът самотно приглася

на старата песен, изпята от техния глас.

Усмивка и чайка се гонят безкрайно в небето,

вълната попива и търси пак своя сестра,

за да разкрие едно чудно чувство в морето,

за да сложи ореол на вярата и любовта.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??