8.08.2005 г., 0:09 ч.

Една погрешна дума 

  Поезия
699 0 2
Една погрешна дума
И света се сякаш върху мене срути,
Една погрешна стъпка само,
И към тебе мислите останаха нечути…

Но уви, не мога вчера аз да върна,
Този миг във миналото си остана,
Само мъката сега е тука,
Болката ми от обидата голяма.

Знам – виновната съм аз,
Знам, и страдам за това,
Знам, че искам да съм твоя,
Знам – ще те обичам вечно все така!

С надежда ще живея,
Че някои ден ще ми простиш,
За теве вечно ще си спомням,
Ще мисля за изминалите дни.

Тебе никога не ще забравя аз,
Вечно във сърцето ми ще бъдеш ти,
Но знам че времето назад не ще се върне,
Живота – той ни вече раздели…

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е
  • Трети куплет има нужда от обмисляне....Не си виновна само ти, бъди сигурна.
    Харесва ми - изразява емоция, не е сложно преплитане на думи, но е искрено, затова го харесвам.
Предложения
: ??:??