8.01.2007 г., 0:24 ч.

Една секунда в мен 

  Поезия
674 0 2
Една секунда
загубих се в теб
Една секунда
завинаги си ти във мен
Една секунда
обичам само теб
Една секунда
въздуха от мен отне
Една секунда
подари ми ти сега
Една секунда
завинаги запазих аз мига
Една секунда
губя контрол и политам
Една секунда
с любов по света ще се скитам
Една секунда си ти
Една секунда завинаги бъди

Секунда в миг вдъхновен
Секунда - превръща се в ден.

Обикнах те за секунда
сега секунда си с мен
Влюбих се на мига
и секундата спря.
Ти си моята душа
и моя лъч светлина.

Една секунда
бе необходима.
Една секунда
за жаждата неутолима.
Една секунда
и всичко в мен застина.
Една секунда
превърна се в ден.
Една секунда
завинаги с мен.
Една секунда
миг внимание и любов.
Една секунда
само със теб.

Обикнах те не на сила
Обикнах те и с теб ще съм мила.

Една секунда
и с теб ще живея и с теб ще умра
Една секунда
и подарявам ти мойто сърце
Една секунда
и въздух мой бъди
Една секунда
аз съм ти и ти си аз.
Една секунда
цял живот обичам те в захлас.

Обичам те секунда във безкрая
и безвремие секунда е сега.
Обичам те и искам да чуеш това
никога не е имало друга.
Ти си моя единствена и неповторима любов
Ти си това което някога бях
Обичам те и нека е грях!

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??