20.02.2013 г., 19:35 ч.  

Една щастлива луда 

  Поезия
514 0 0

Събирам си усмивки и си ги нося в джоба
(за всеки случай, да си имам),
усмивката красяла моята особа,
а аз се съгласявам и просто кимам!

Събирам си любов и я връзвам на конец,
(панделки си правя - така било модерно)
любов на главата ми, сплетена във венец,
пък който иска да го приема лековерно!

Събирам си цветове,
(лудите обичали да им е шарено),
оцветявам си света, като малко дете,
а сивото оставям в светлината удавено!

Събирам си щастие,
(та кой не иска да бъде щастлив?!),
върху сивото рисувам си усмивка (за заблуда).
Пък който иска да ме нарича: "Една щастлива луда"!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??