27.12.2005 г., 22:22 ч.

Едни очи 

  Поезия
759 0 2

Едни очи са вперени във мен

и душата ми изгарят.

Едни очи държат ме в плен

и не мога да избягам.

 

Едни  очи и във съня ме гледат.

Будя се, а няма ги до мен.

Едни очи искат нещо да ми кажат,

че ще останат спомен може би след ден.

 

Едни очи разплакани -

мойте или твойте са ... незнам.

Едни очи и думи неизказани

лутат се насам - натам.

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нямам думи да опиша колко ми харесва...Едно голямо браво и от мен! =)
  • Неизказаните думи са най-коварното мъчение за един човек... :о( Много хубаво стихче!Браво!6+ от мен :о)
Предложения
: ??:??