10.03.2023 г., 8:28 ч.

Едно дихание 

  Поезия
234 1 6

Ти не отиваш никъде,
нито аз оставам.
Толкова са твои дните ми,
сякаш всеки миг до теб заставам.

Нямам време без да те живея,
животът е дъхът в твоите гърди.
В този свят не бих могла да оцелея,
ако с мен не дишаш ти!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??