4.03.2005 г., 8:38 ч.

Едно момиче 

  Поезия
950 0 0
Едно момче обича момиче..
И какво от това?
Едно момче за теб живее,
но..ти неразбираш това!
Сутрин слънце изгрее и окъпе деня,
топлината си в света разлее..
И какво от това?
Багажът си без мен събра
и забързана към моето цвете - подарък
дори не протегна ръка..
След работа идвам отново с цвете,
с усмивка, с надежда.
Вратата отварям и..потъвам в самота..
Тъга, огромна, горчива тъга...
Теб те няма. И всичко умря..
И..какво от това?

© Асен Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??