31.03.2024 г., 22:08 ч.

Ех 

  Поезия
58 1 1

Нищо на земята ни красива...

знам не става без дружина!

Щом не хвалиш,хвала няма...

тук мирише на измама.

 

Ала знам едно,малебито,

не закача на ...но!

Тъй че ,продължавам да творя,

манджи вкусни за ,Света.

 

За рецепти ,мен не ме търсете.

Те са само в умовете,на геройте

големи хвалени без време.

А нищожните със грешки ...!?

 

Боже опази ,ще си патят за това.

Няма време за мечти ,времето

не спира да върви...и от хауса

голям нямат отзиви,срам...!

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички,прочели мойте писания!Хубава и успешна нова седмица!!!
Предложения
: ??:??