17.03.2012 г., 14:16 ч.

Ехо в гимназиалния двор 

  Поезия » Хумористична
863 0 10

Ехо в гимназиалния двор

Свобода-        да, д-а-а-а-а!
Задръжки-      дръжки!
 
Даскал-         кал, кал!
Ученик-         ник...

Учене-            е, не-е!
Даване-          а, н-е-е!
Абдал-            дал.
Мързел-          зел

Учебници-     ци-ци-и-и!
Глаголи-         голи-и-и!

Любов-          оф, оф!
Секс-              екс!

Двойката!-     ка´ така-а-а?
Подкуп?-        куп, куп, куп!...

Образование??? -  йе, йе, йе, йе!!!............
Знание???–      ние...едно време на изток...

© Петя Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??