3.12.2019 г., 9:26 ч.

ЕКГ на влюбване 

  Поезия
343 1 1

Невероятно!
Влюбих се в стих!
Равномерен, класически, хубав.
Без екстрасистолен вик.
Без исхемично учудване.

 

Изведнъж
затрептях, загорях!
Запрескача стихът ми объркан!
След което - електрошок!

 

И сърцето ми
сви се от мъка.

 

Сякаш някой изтръгна в замах
електричните жици по мене!
Равна линия.
Тишина.

 

Час на смъртта?...
Пет без седем.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??