26.07.2020 г., 16:16 ч.

Екипите срещу „covid-19“ 

  Поезия
317 0 0

Бели стоици

закрилят, спасяват и

душесближават!

 

Бели, сърцати

и духом богати, и

първи, и смели!

 

Бели, обрекли

се нам! И намигат,

и духом въздигат!

 

......................................

 

Бели стоици! —

Животокрепители! —

С вяра в зенѝци!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??