19.03.2015 г., 10:37 ч.

Екзекуция 

  Поезия » Гражданска
468 0 0

Екзекуция
                       "Из мемоарите на един
                        оцелял между капките..."

Чух на палача смеха!
Потръпнах!
Но за кратко!
После се сетих, че съм мишка...
                                  16.03.15г. 

© Дилян Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??