19.09.2006 г., 20:00 ч.  

ЕЛА 

  Поезия
719 0 8

Ела... Eла...

побързай, моля те...

ела... от Индия, от Азия,

от океана и небето,

от синевата утринна,

безоблачна и чиста,

отразена в ириса на феникса,

проникнала във ретината на страха

и като фея сееща вълшебства,

огледай се

във извора на дните ми!

 

 

 

ЧАР... 19.09.06

.....

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??