15.02.2007 г., 13:06 ч.

ЕЛА 

  Поезия
811 0 6

Ела в нощта, когато ожаднееш,   
изпий ме, после си тръгни
И все по-жаден връщай се при мене,    
отново ненаситно пий!    
Ела при мене, щом ти е студено,  
с любов ще стопля твоите мечти. 
И остави ме наранена,         
върни се да ме утешиш.       
И пак ме взимай и си тръгвай.       
И пак се връщай и ме пий.           
Че нашата страст неутолима е,       
осъдени са нашите души! 
                           

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??