5.06.2009 г., 12:26 ч.

Ела, гарсон... 

  Поезия » Еротична
1075 0 21

Ела, гарсон, поръчката вземи,
в градината е топло и прелива
от тиха сласт
и цъфнали липи,
и нежнен вятър в клоните заспива.

А ти изглеждаш толкова смутен,
желанието в клепките ми слиза,
ела, гарсон,
поръчката вземи,
пчела отпи от цвят и се облиза…

Изписваш бавно думите подред,
ръката ти е топла и свенлива
с цвета на мляко с нежен шоколад,
усмивката ти в мене се разлива.

Но все едно.
Сега стоиш пред мен -
горещо е, кръвта надолу слиза,
а аз изписвам своя телефон
със поглед върху бялата ти риза…

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??