22.08.2007 г., 20:03 ч.

Ела при мен! 

  Поезия
724 1 2
ЕЛА ПРИ МЕН!
Ще те обичам силно,
ще опитам да те направя щастлив!
Ела при мен!
Кажи ми нещо мило
и стореното аз ще ти простя!
Ела при мен!
Това е всичко.
На малкото от теб ще съм доволна.
Ела при мен,
ще разберем и двама силата на любовта!
С усмивка и протегната ръка в мига!
Ела при мен!
Докато я има и тлее още ТЯ!
А когато ти омръзна,
кажи ми го и аз ще си отида!
Ела при мен!
А после с молбите си не ще ти досадя.
Ела при мен!
Докато има още време,
за грешките ще мислим след това!
Ела при мен!
Сълзица повече не ще пролея!
От спомените ще живея, когато си отидеш.
Ела сега,
за да мога после без тебе да живея! 

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??