29.09.2010 г., 16:43 ч.

Eла, приятелю 

  Поезия » Хумористична
732 0 4

Ти всяка вечер си при нея -

да се опълчиш не умееш.

В очите гледаш я, хем знаеш,

че погледът ù е омаен.

Живота си така рискуваш,

при "вещицата" да домуваш!

Приятелю с съдба горчива,

да страдаш тъй не ти отива!

Щом личност си така "хазартна",

ела с нас да поиграем карти!

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??