20.10.2005 г., 18:01 ч.

Ела тъга 

  Поезия
794 0 6

 

Ела във мен тъга,

тук има много място!

Животът мина с веселба,

а ти – поставена на тясно!

 

И както отредено е на всеки,

да преживее всички чувства,

щастието не е вовеки

и тъгата трябва да присъства...

 

Защото болката ни прави земни,

открива ни доброто в нас...

Помага ни, за да приемем,

че сме човеци в този миг и час...

 

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??