8.09.2021 г., 21:06 ч.

Емпатия 

  Поезия
339 0 0

Очите ми не са сини, ни зелени,
те никак не са интересни
кожата ми е бяла, но топла,
не студено бяла като мента.

Кожата ми е много гореща,
да ме гледаш не те освежава,
не ти действа по никакъв начин,
а от тъжния ми поглед ти доскучава.

Чудя се къде поглед да врътна, ни там, ни тук
само и само да не мога да видя,
как радваш се повече на нея,
а аз съм ти жена, вярна дотук.

© Thatlonelygirl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??