18.01.2014 г., 18:38 ч.

Епитаф на българския политически цистит 

  Поезия » Хумористична
589 0 1

Eпитаф на българския политически цистит

 

Нашта мъничка страна

е известна по света

с политици именити

и със тях сме ний честити.

 

Оди, виж на Варадеро

славен, волен кабайлеро

(в превод селски комбайнеро)

как гъза си там препича

заедно със свита патки,

като него дупедатки.

 

"Патриот е... душа дава"

мълви Ботев от Балкана.

 

Ний сега пък в самолета

ще раздаваме крошета!

... ква е тая шаврантия?

Гиди френска гювендия!

- Я си дай, ма, пашапорта,

щом и ти си за курорта.

 

Fuck yourself, ша ма нарича!

Аi siktir, на кво прилича?

 

Тука без да Ви пунтирам

малко ще перифразирам.

Беше казал бай Алеко,

с поглед вперен надалеко:

- Боже, господ да не дава,

кьорав да ни управлява!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Недоволен бил е Волен, но пък много долен!На бодлива крава Бог рога не дава ! Хубав портрет си му направил! Поздрави!
Предложения
: ??:??