9.12.2017 г., 18:58 ч.

Еротичен сън 

  Поезия » Еротична
1838 4 9

Сънувах те, че бе до мен

без гащи и без сутиен

чисто гола голеничка

като палава сърничка!

 

Само като те погледна

идва ми да те възседна,

да те яхам до безкрая

както само аз си зная!

 

Ти си дяволът от Ада,

толкоз хубава и млада!

Ти си ангелът от Рая,

искам да те опозная

 

и отвътре и отвън,

нищо, че изглеждам пън!

Аз съм пич и половина,

като мене са малцина!

 

Ей сега ще ти докажа

и за миг ще ти покажа,

че съм мъж за сто жени!

Сто и първата си ти!

 

Четри часа ще те глася,

нека само да изгася,

и ще почва маратона

в спалнята и на балкона!

 

После в кухненския блок

ще изпаднеш ти във шок

от целувките горещи.

Ще запалим даже свещи

 

за да бъде романтично!

Не, не гледай ме цинично,

Аз любовник съм галантен

и с жените съм шармантен!

 

И бутилка вино бяло

доста време отлежало

долу някъде, в мазето

ще отворим за сефтето!

 

Тъкмо взимам тирбушона

и дочу се от балкона:

ставай идиот, простак

тук не ти е Слънчев бряг?

 

Ох, до болка глас познат!

Ама мойта си е гад!

Щом сънувам ме усеща

и явява се насреща!

 

Та така ми разруши

най-желаните мечти!

Е, живот ли е това,

да не смея да заспя?

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Дано да развеселя деня ви и да ви усмихна! Хубав ден!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??