12.09.2009 г., 0:20 ч.

Еротика 

  Поезия » Еротична
989 0 2

Не, аз не искам с теб да се любя,

не искам да ставаме цяло в нощта,

дори и завинаги аз да загубя

със твоята загуба днес любовта.

Не искам да галиш пак моето тяло,

да шепнеш в ухото ми жарки слова,

не искам да стискам чаршафите вяло –

аз искам да чуеш само това:

Люби ме със мисли, с душата люби ме,

прочитай без думи сърцето ми ти

и не, не прошепвай пак моето име

и аз не ще шепна „Вземи ме, вземи!”.

Не искам плътта ти да ме превзема,

не искам да стена, дори да крещя.

Аз искам с духовното днес да те взема,

да взема със тебе и твойта душа.

Не искам стенания, викове глухи,

не искам мечти сутринта,

не искам и шепоти от гърлата ни сухи,

аз искам да вярваш в това!
Аз искам да бъда превзета греховно

с мисли, а не със ръце,

не искам да гледам после виновно

със разтуптяно сърце.

Аз искам емоция силна, разтърсваща.

Не просто оргазъм сега.

И в ситуация странна, объркваща

искам и твойта душа!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??