25.07.2013 г., 13:48 ч.

Есен 

  Поезия
492 0 2

Представи си есен.
Шум на бягащи листа.
Прегръдка нежна
на топли цветове.
Есен.
Успокояваща и топла.
Сега ме погледни - 
в очите ми е тази есен - 
обагрена в червено,
изпепеляваща и силна.
Ръката ти е хладна.
Като милувката
на вятъра студен.
В очите няма дъжд,
а само спомена
за слънцето горещо,
завито с облак от мечти...

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??