27.12.2005 г., 19:55 ч.

есен 

  Поезия
568 0 1
вятъра тихо подухва навън
листата на дърветата потрепват от
неговата сила и сякаш с тяхното шумолене
вятъра ни свири някаква песен, в която никой не се заслушва
заслушай се и ще усетеш красотата на природата
която пее своята песен в съпровод с вятъра

ТТ>

© Краси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??