17.09.2006 г., 9:23 ч.

есен 

  Поезия
577 0 0

мрачно небе,късен следобед,
земята покрита с килим от листа,
да,пак дошла е есента.
кървав залез,сълза,умира любовта,
съмнения и болка,свиват таз душа.

мечтите смели бяха,летим сега,
но полета към края е, и вместо плавно,
падаме коварно.


Есен?
да...листа,листа...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??