4.02.2006 г., 22:48 ч.

Есен II 

  Поезия
720 0 0


Есен

Залезе Слънчо зад Рила планината,

нападнаха комарките със гладен хъс,

цвъртяха гласовитите врабчета,

жабоците - омазани със пръст...

Изпратих залеза, помахвайки с ръка,

под клоните на старата върба,
 
одеялото си сгънах и с раничка на гръб,

потеглих към дома, за кой ли път...

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??