17.10.2018 г., 2:57 ч.

Есенна 

  Поезия
1019 2 3

Понякога аз грея като слънце...
Понякога и в мене дъжд вали...
И често времето се сменя...
Сменят се и моите мечти.

 

Объркана съм, разпиляна...
Както са листата в есента...
Вятър тихичко повява...
И носи ги във своите крила.

 

Такава съм аз... Есен... 
Ту топла, ту студена...
Объркана... в Есен ... 
Но и в Есен... пленена!

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??