20.11.2011 г., 11:41 ч.

Есенна разходка 

  Поезия » За деца
1270 0 23

 

Мрачно и пусто, небето

плаче със ситни сълзи.

Сивкав воал – из полето

тънка мъглица пълзи.

 

Гарван сред черните клони

грачи унило – гра, граа...

Няколко листи отронил,

вятър в дъба заигра.

 

Прати и слънце, и птички

лятото нейде на юг.

С везани жълти терлички

Есен разхожда се тук.

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??