14.10.2020 г., 10:28 ч.

Есенна сватба 

  Поезия » Гражданска
176 0 0

 

Дъждът, често облича в слънчеви дрехи,

по есенна мода своите капки.

И както вали, стопля се всеки,

по къси ръкави, а сутрин, с чадъри и шапки.

 

Такъв е Октомври, с характер на всички познат,

дъждовен, слънчев, радостен, бесен.

Ще видиш дъга, щом капките спрат,

за обичане време, а сезонът е есен.

 

Явор Перфанов©

13.10.2020 г.

Г. Оряховица

 

:)

 

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??