19.10.2011 г., 21:41 ч.

Есенна сюита 

  Поезия » Еротична
911 0 10

 

 

ЕСЕННА СЮИТА

 

 

Бре, че есен, бре, че чудо!

Баба Марта – ряпа да яде!

Тази лелка пак събуди

в мен предишното момче.

 

То не бяха цветни фусти,

луди песни и хора,

попрезрели дини вкусни,

голи клони, хубав свят!

 

Вместо кръв, вино бълбука

във човешкото сърце.

Няма млади, стари, скука,

няма страх, че ще се мре.

 

И какво че идва зима,

стеле старост, лед и хлад,

аз красива есен имам

и я любя от душа!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??