25.09.2013 г., 19:56 ч.

Есенни липси 

  Поезия
398 0 3

 

                          

                             Есенни липси

 

                            На оня летен коктейл

                            с плажни чадърчета

                            барманът слага сега

                            чадъри за дъжд,


                            без да подозира,

                            как ми липсва

                            онзи летен, уж

                            случайно появил се мъж...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво, дъждовен мъж с есенен коктейл в ръката!
  • Като замениш летните чадъри с чадър за дъжд -
    току-виж,появил се... един дъждовен мъж!
  • Есенните липси...и уж случаен мъж!Няма нищо случайно,пожелавам да се повтори!
Предложения
: ??:??