17.11.2005 г., 0:18 ч.

Есенни настроения 

  Поезия
1429 0 3



Вятъра си играе с тишината,
падат леко листата.
Птиците пеят прощална песен.
Мирише ми вече на приказна есен.


........................................


В забързаните есенни дни
и приятна учебна умора
поглеждам аз нейде в простора
и виждам нещо красиво блести.

Нарисувано с пъстри боички,
едно огнено, топло дърво,
събира цялата есенна радост,
когато отлетели са всички птички.


................................

Сред квартала разбеснян и шумен
гуши се едно дръвче,
а залеза засмян и румен
гали всяко негово листче.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??