23.10.2006 г., 11:09 ч.

Есенно 

  Поезия
580 0 8
Погали слънцето гърба на планината,
със син воал от нежност я обви
и по снагата й поръси злато,
и я целуна с устни от рубин...

Попива в нея с много нежност есента
и тя разтваря пламнали обятия,
за да прегърне всичко светло на света
и да го върне в багри и във злато...

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??