5.11.2007 г., 9:47 ч.

Есенно 

  Поезия
617 0 10
 

                   ЕСЕННО

 

Забравени мълчания отронват се край мен,

заплитат се с лъчите на слънце закъсняло.

От танца им светът изглежда нов и променен -

на точка "есен" сякаш времето е спряло.

 

Прелитат птици тихи, без песен и мечти,

а стиснал зъби, вече денят си заминава.

Разпръснати надежди, безрадостни съдби.

Поредната раздяла след лудост до забрава...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??