29.10.2007 г., 16:25 ч.

Есенно танго 

  Поезия
677 0 17

Танцуваме с теб. Едно цяло сме.
По испански звучат кастанети.
Може би ще възпеят поетите
любовта и страстта избуяла.

 

Като тъжни сълзи падат листа.
Есен и старо прощално танго.
Забравихме - Как? Кога и защо?
Зима ще скрие в бяло земята.

 

Пролет търсим, мечти и копнежи.
Ще почукат на прага ни зимен.
Скрити от пътища и пъртини,
първият сняг и целувка са нежни.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??