28.11.2008 г., 23:14 ч.

Есента... ето я... идва! 

  Поезия
416 0 0

Есента... ето я... идва!
Като птица огромна размахва крила.
Листата жълтеят, щъркелите отлитат,
есенната си премяна облича света.
А лятото? То нейде отиде
със своето слънце и топлите дни!
То ще се върне чак догодина,
за да ни гали със жарки лъчи.

Безмилостно есента всичко сковава,
за зимата бяла подготвя света.
Жълтите листи бавно опадат,
отново при нас засели се есента!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??