8.04.2006 г., 16:43 ч.

Ези или тура 

  Поезия
1269 0 2
Аз съм дъха на утрото
и сянката на вятъра.
Изтичам в живота ти
като дива река.
Ти си моята чаша -
изливам се в тебе.
Нека пие тъгата от мене.
Всеки миг е съдба...
Имаш нежни очи.
Прегърни ме! -
От студ побелявам.
Ти и аз - две страни
на монета "Живот"...
Хвърля Дяволът.
С Господ играят.
Ези или тура
ще се падне?!
Не знам.
Кой от нас ще е първи
в безкрая?!
Няма смисъл да питам.
Дай ми свойта ръка.
Да прекрачим от Ада във Рая.

© Геолина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??