27.07.2023 г., 21:05 ч.

Ези - тура 

  Поезия
209 3 2

В Нищото оттатък,
за кратко наречено "ТАМ"
всяка мисъл е с отпечатък,
няма папки отделни за спам.

На тази планета,
за кратко наречена "ТУК"
избираме с ... двустранна монета,
а сърцето подсказва... начин има и друг!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??