Точно преди една година ти се появи.
Първоначално не очаквах, но ти сърцето ми разби.
Подигра се с мен най-нагло,
нима нищо не значеше за теб времето ни сладко.
И какво обърка се,кажи?
Защо не ме оцени?
Беше мил, прекрасен, а аз слънце бях за тебе, но уви
нещо в теб се промени.
И не, не е усмивката прекрасна.
А може би по друга се захласна...
Опитах се, наистина опитах аз да те забравя,
но любовта ми към теб така лесно не изгаря.
Изгаря само сърцето
И не от радост, а от мъка е проклето.
... Всеки ден повтарях си ,,ще го забравя"
и точно когато реша да го направя,
ти появяваш се отново и отново и отново
и караш ме да мисля, че всичко започва наново.
И запленена аз от любовта,
разбирам, че отново е една лъжа.
Минават дни, месеци, година дори,
не разбираш ли, не спира да боли.
Боли,гори и се къса от мъка сърцето влюбено,
страда за теб и за времето изгубено.
И ето пак разчувствах се заради теб
и заради твоето не сърце, а кубче лед.
Този лист е пети подред,
но текат ли текат сълзите ми заради теб...
© Лора Иванова Всички права запазени