24.01.2007 г., 16:26 ч.

Фея-Закрилница! 

  Поезия
1163 0 9
Защо си сам страннико? Ела и ще те приютя,
в скромното ми царство на любов и на мечти,
и ако невидимо е то за теб, аз до теб ще прелетя,
за да открия липсващите в пламъка искри.

Ела, не бой се, омайнико самотен,
с вълшебство ще излекувам раната дълбока в теб.
Защо мълчиш? Когато чувстваш се така сиротен,
и сърцето ти превърнало се вече в кубче лед.

Не отказвай помощта ми, тя неотлъчно ще те следва,
не губи надеждата, която те зове,
и ако отново злата сила те преследва,
феята-закрилница към нов живот ще те отведе!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??