11.07.2008 г., 23:10 ч.

Flame 

  Поезия
786 0 0
и пак се разпадам докато ме гледаш
и пак се руша като те слушам
и пак успявам да се разградя
и пак умирам в теб да се родя

и пак не съумявам да се разделя
и пак не успявам да те разбера
и пак вглъбена във себе си стоя
и пак не успявам да те оценя

и пак съм с вирната глава
и пак искам аз да победя
и пак разбирам твоята цена
не мога... няма как да я платя

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??