17.09.2005 г., 1:56 ч.

Френски скитник 

  Поезия
1166 0 1
Ш'са набалбоча,
като щатски битник.
От смях със кеф
ша са налея.
В Кама Сутра
има нова поза -
"Френски скитник":
Жената гола... в мост,
а той заспал под нея:)

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??