20.06.2006 г., 15:16 ч.

Гален от моята ръка 

  Поезия
655 0 5

Да изгарям в устните от жар.
Да усещам страстта ти като силен пожар.
Всичко в мене да гори,
и светът ми на обратно да се завърти.
Да целувам нежно тялото ти пак и пак,
да треперя от целувките ти в студения мрак.
А тялото ми да крещи,
и да виждам как страстно желаеш ме и ти.
Искам те така,
изтощен да заспиш, гален от моята ръка.


© Ааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??