17.01.2021 г., 11:42 ч.  

Галоши 

  Поезия » Гражданска
362 0 3

Имам стадо. Вярно, за нищо не става,

не е чиста порода, в него няма нищо елитно,

но такава стока, такъв пастир заслужава!

За животните стана ли ти любопитно?

 

Те са прости говеда с нещо овче във тях,

и в добавка, със мозък кокоши.

ГМО организми ли? Тук ще падна от смях -

Аз им викам по прякор Галоши...

 

Тези твари са донори на такива кат мен!

Те са моята златна лотария!

Та кой ще търпи да го води кретен?...

Само тези... родени в България...

 

25.08.2017.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??