12.06.2019 г., 22:49 ч.

Гарван... 

  Поезия
215 0 2

Гарван... Гарвана, око не вади.

А защо и с любовта, не е така?

Който злото търси,

злото да му се изтърси!

 

Любов, любов не дава...

тормози влюбения, лъже го,

примамва и после го оставя...

с' сърце, разбито във ноща.

 

Алчният пари не дава...

злият злобата не крие.

Щастливия го мразят всички!?

Самотникът се крие във ноща.

 

Поетът стихове не пише...

работникът за работа мечтае.

А времето е буреносен облак,

и носи град, сълзи без край.

 

 

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??