24.10.2008 г., 8:19 ч.

Гарвани 

  Поезия
539 0 6




Като гарвани черни

разочарованията долетяха.

Отново да ми грачат,

при мен да търсят стряха.



Уморих се да ги гоня,

птиците проклети.

При мен да долитат

сякаш са заклети.



Уморих се,

но нима ще позволя

да засенчат в мене

лъча от светлина.







© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??