13.02.2008 г., 10:00 ч.

Гатанка 2 

  Поезия » За деца
2838 1 5
С пелеринка пременена,
цветът и - червен е,
точици по нея има,
всеки щом я види - взима.
Песнички за нея пее,
радва и се и се смее.
Знайте, с тази пелеринка
е облечена...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??