25.07.2020 г., 15:05 ч.

Гатанка 

  Поезия » За деца
784 0 0

Цъфтят със бели цветове,

после вържат и дават плод-

жълти, алени, зелени,

но не стават  за компот!

За салати са чудесни,

имат витамини пресни!

                  Що е то?

25.07.2020г.

 

 

 

 

 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??