16.10.2012 г., 17:42 ч.  

Гавра с майчинството 

  Поезия » Гражданска
385 0 0

Рекоха - няма майчинството да се вдига.

Само заплатата за първата година. Стига!

Но втората година как ще гледаш дете?

Видяхте ли сега, че "елитът" ни е менте!?

Тъй политиците разходите съкращават

и порядките в страната ни извращават.

Като няма да има деца, народът ще измре.

Кого ли тогава ще управляват те?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??